millwatcher styrkerGREENBYTE skaber mere tid til det vigtige

Virksomheden nærmer sig egentlig teenagealderen, og har igennem længere tid været tæt på et navneskift, et navneskift der nu endelig er på plads; MillWatcher bliver til GREENBYTE.

En proces der startede for ca. 13 år siden, munder nu ud i et nyt navn, der passer bedre til den virksomhed der har til huse her på 4. sal i Vitus Bering Innovation Park. Startproduktet var et system til vindmølleovervågning, og der var MillWatcher et oplagt navn. Men nu er virksomheden vokset ud af navnet som helhed. Selv samarbejdspartnere og kunder har på det seneste spurgt ind til, hvorfor MillWatcher var navnet på virksomheden.

Vi laver så mange andre ting: Energy Master (energiovervågning), Kalenda (planlægningsværktøj) og selvfølgelig individuelle konsulentydelser, så navnet dækker simpelthen ikke mere, hvad vi laver, fortæller ejer Ulrik Nejsum Madsen og uddyber: Vi er startet ud med vores vindmølleovervågningsdel, men nu er det kun en del af virksomheden. Det blev bare mere og mere klart, at MillWatcher skulle være et produktnavn og ikke virksomhedens navn.”

Omlægningen har taget omkring et år, men nu er den her: GREENBYTE er nu navnet, hvor kernefokus er software til at hjælpe med grønne løsninger, og med at hjælpe virksomheder med at skabe tid til det vigtige.