Godt nytår

Vi ser frem til et spændende nyt år med meget aktivitet og en øget fokusering på digitalisering, nye teknologier og nye forretningsmodeller

Der er næsten fuldt hus i Vitus Bering Innovation Park ved indgangen til 2018. Mangler du professionelle faciliteter og godt netværk til din virksomhed, så er der pt. ledige pladser  i Bering Next Step, der er et fælles kontor med 12 arbejdpladser (og Horsens´ bedste udsigt). Og så har vi  pt. et enkelt 14 m2 kontor til udlejning. Vi udbygger løbende vores kapacitet og har siden 2014 fordoblet arealet af kontorfaciliteter for udviklingsvirksomheder. Så har du et behov, så kontakt os gerne på info@vitusbering,dk – vi giver gerne en rundvisning og hører, hvad dit behov er.

Udover kontorfaciliteter er ny viden og netværk vigtige for os – vi starter årets arrangementkalender ud med morgenmøde om persondataforordningen for iværksættere den 17. januar  og senere i januar holder vi en dybdegående workshop om salg for vores Bering StartUp community. Som vanligt flyver vi afsted på Future Flight i maj måned (og alle der interesserer sig for udvikling er inviteret med) og vi er lige ved at lande aftalerne med nogle spændende oplægsholdere – emnet i år er digitalisering og forretningsudvikling.

Hold øje med vores arrangementskalender og vil du have fingeren på pulsen, så følg os på Facebook 

Godt nytår til alle!