Go Raw! – morgenmøde med Green Goddess

Mød Carolina Cia Bruun, den ene af de to “passionistaer” bag webshoppen/bloggen og Instagram-fænomenet Green Goddess. Hvordan viser man sit engagement og brænder igennem på de sociale medier? Hvad skal der til for at være kreativ og spændende nok til at få 10.000 følgere på Instagram?  Det kan dagens gæst svare på.

Green Goddess 768x264

Bering StartUp kickstarter forårets morgenmøder med en iværksætter der har styr på æstetikken og sundheden. Carolina Cia Bruun (kostvejleder) har sammen med Caroline Fibæk (naturopath i biologisk medicin) udviklet sundhedsmekkaet Green Goddess, som er både blog, opskrifter og webshop.

N’ice Cream, wannabe bacon og “Pimp dit vand”

Det er tydeligt at der gemmer sig et par kreative iværksættere bag produktudviklingen på Green Goddess. Palletten spænder fra opskrifter på raw food og plantebaseret bacon (“facon”), egen hudplejeserie, køkkengrej og mad til e-kurser i bl.a. hormon yoga. Desuden kan begge iværksættere skrive forfatter på cv’et med titler som “Go Green” og “Hormonel Harmoni”.

Her er der noget at lære af, derom ingen tvivl. Besøg selv Green Goddess’ hjemmeside og se, hvordan man nytænker produkter og koncepter i lækre ord og billeder. N’ice Cream? Det tror jeg nok!

Kickstart af morgenmøder 2017 – nu med juicing!

Som en ekstra “treat” har Carolina Cia lovet at medbringe sin juicemaskine og forkæle mødedeltagerne med en smagsprøve.

Bering StartUps morgenmøder er et gratis tilbud for alle iværksættere, der ønsker et boost til udvikling af virksomhed og mulighed for at netværke med ligesindede. Mødedeltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

  • Hvor: Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaardsvej 4A, Horsens
  • Hvornår: Torsdag den 30. marts kl. 8.00 – 9.00
  • Tilmelding på dette link.

Læs mere om Bering StartUp og se, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

VitusBering har for nylig fået egen profil på Instagram – følg os her.