Future Flight Seminar

Den 10. maj inviterer Vitus Bering Innovation Park til forårets Future Flight Seminar – en dag med inspiration, netværk og et kig ind i fremtidens tendenser inden for forretningsudvikling. Denne gang er temaet: Fra ide til BIG Business.

VitusBering Innovation Park ojesperbuch b

 

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig allerede nu. Eventen finder sted fra kl. 13.30-16.30 her i Vitus Bering Innovation Park.

En vitaminindsprøjtning til din virksomheds udvikling

Vi har dette forår valgt at servere en vitaminindsprøjtning ved at invitere to af tidens mest inspirerende talere til at dele deres egne erfaringer som iværksættere og deres bud på, hvad det kræver, at gå fra ide til BIG Business.

Se invitationen og program til Future Flight Seminar

Jesper Buch

Iværksætter og investor Jesper Buch, kendt som stifter af JustEat Jesper-Buch aog lige nu aktuel i Løvens Hule, giver os et indblik i, hvordan han ved at gøre ’whatever it fucking takes’ selv er gået fra kælder til milliardær. Samtidig deler han ud af sine erfaringer som investor.

Jesper Buch er lige nu aktuel med bogen “KICKASS- fra kælder til milliardær”

Lasse MäkeläFuture Flight Seminar Lasse

Lasse Mäkelä, som er international ekspert i crowdfunding, CEO og co-founder af Invesdor Ltd., kommer hele vejen fra Finland for at give os et skarpt blik på både nutidens og fremtidens funding landskab. Her giver han sit bud på, hvad der sker, når investeringsprocessen digitaliseres og flyttes fra banker til online platforme – og hvilke muligheder det giver startups og vækstvirksomheder.

Praktisk information

  • Deltagelse er gratis.
  • Der er et no-show fee på 300 kr.
  • Afbud senest den 4. maj 2016
  • Der er et begrænset antal billetter, som tildeles efter ‘først-til-mølle’ – tilmeld dig nu 

Om Future Flight Seminar

Future Flight Seminar afholdes i Vitus Bering Innovation Park to gange om året og bringer aktører fra alle dele af det danske erhvervsliv sammen til en dag med inspiration og netværk. Med Future Flight Seminar sætter vi fokus på forskellige emner inden for forretningsudvikling, teknologisk innovation og vækst.

Future Flight arrangeres som led i InkubatorMidt, et projekt støttet af Region Midt og EU.

Region Midt logo

EU-logo_DK_Soc-fv-jpg