Future Flight seminar…

…forbereder dig til (grøn) vækst

Fredag den 13. november inviterer Vitus Bering Innovation Park i samarbejde med Horsens Kommune til Future Flight Seminar – én dag med hele to arrangementer, der begge fokuserer på vækstpotentialer.

Jubilæum O

Vitus Bering InnovationPark afholder et Future Flight seminar to gang årligt, hvor de gennemgående temaer er teknologisk inovation, international forretningsudvikling og generel vækstudvikling. Den 13. november stiller vi skarpt på fremtidens vækstpotentialer – især de grønne.

Future Flight Seminar er et uhøjtideligt netværsarrangement, hvor du som deltager kan se frem til spændende oplæg om teknologiske business trends i 2016 og tænketanken BIG FUTURE giver deres
bud på Danmarks fremtidige vækstpotentiale – temaet er her ”forretninger med holdbar vækst”.Vitus Bering

Future Flight Seminar blev for første gang afholdt i foråret, hvor det var en stor succes. Her mødte 160 interesserede gæster op fra alle hjørner af det danske erhvervsliv for at høre mere om emnet ’teknologisk innovation’. Derfor blev det hurtigt besluttet, at Future Flight Seminar skulle bliver en tilbagevendende begivenhed i Vitus Bering Innovation Park. Det er således årets andet seminar, og denne gang spiller temaet op af Horsens kommunes nye strategiske fokusområde ’Grøn Vækst’.

-”Denne gang sætter vi fokus på, hvordan virksomheder kan skabe vækst
gennem grønne løsninger, hvilket også er et stort indsatsområde for Horsens kommune. Derfor har vi valgt at gå sammen om at tilbyde en spændende dag, hvor man først kan deltage i Kick-off for Grøn vækst og dernæst Future Flight Seminar, som alt sammen vil finde sted her i Vitus Bering Innovation Park.”  
Fortæller Ulla Sparre, direktør for Vitus Bering Innovation Park.

Èn dag – to arrangementer

Horsens Kommune skyder ikke kun dagen men også sin nye satsning ’Grøn Vækst Horsens’ i gang kl. 9.00 med et kick-off, hvor der bliver mulighed for deltagerne kan præge udviklingen i den fremtidige erhvervsudvikling.

Om eftermiddagen stiller Vitus Bering Innovation Park skarpt på fremtidens vækstpotentialer med mulighed for at høre tænketanken BIG FUTUREs bud på Danmarks vækstpotentialer.

Man vælger selv, om man vil deltage i ét eller begge arrangementer, og om man ønsker at deltage i den fælles frokost kl. 12.00 – 12.45, hvor der stilles an med en omgang ’netværkstapas’.

Se hele programmet her

Du kan tilmelde dig på  www.vitusbering.nemtilmeld.dk inden d. 9. november. Det er gratis at deltage. Ved tilmelding uden fremmøde er der et no show fee på 300 kr.