FNs 17 verdensmål som guide til udvikling af din virksomhed

Er din virksomhed helt nybegynder eller let øvet i den strategiske disciplin, der hedder bæredygtighed og samfundsansvar/CSR? Og kunne du godt tænke dig at arbejde klogt med FNs 17 Verdensmål? Så er dette kursus et rigtigt godt sted at starte!

Dette seminar vil guide deltagerne gennem en grundlæggende implementeringsproces, som bygger på best practice fra store og små danske virksomheder og deres arbejde med FN 17 verdensmål. Du bliver klædt på til at skabe vækst og udvikling i din virksomhed! Der kræves ingen forudsætninger – andet end nysgerrighed og en strategisk indsigt i din egen virksomhed.

Seminarets hovedpunkter
  1. Hvad er CSR – herunder bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål?
  2. Fordele ved at anvende CSR strategisk
  3. Hvordan implementerer og anvender man CSR?
  4. CSR organisering
  5. Hvad er vores samfundsansvar? – herunder analyse af dine interessenter og risici
  6. Hvad er vores mulige CSR handlinger?
  7. Hvilke CSR handlinger vælger vi?
  8. CSR strategi – herunder fokusområder, indsatsområder og ambitionsniveauer
  9. Udvælgelse af FNs Verdensmål – herunder mission og vision.

Du kan med fordel invitere en eller flere kolleger med, da det vil give jer mulighed for bedre at sparre med hinanden, og dermed fastholde implementeringen af CSR og Verdensmålene i jeres virksomhed.

Processen er baseret på best practice fra en lang række af de største danske virksomheder. Du vil derfor blive guidet igennem et forløb, der er renset for kedelige teoretiske diskussioner, men helt er bygget på den praktiske CSR adfærd, som har vist sig at være mest effektiv, når det drejer sig om at øge omsætningen og bundlinjen.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Business Horsens, Vitus Bering Innovation Park og AC Horsens. Seminaret gennemføres af Dennis Thaagaard fra Sustainor.

Tid og sted

24. august 2020, kl. 9.00-15.30

Vitus Bering Innovationspark
Chr. M. Østergaardsvej 4
8700 Horsens

Tilmelding

Tilmeld dig ved at kontakte: Projektleder Lars Mønsted Nielsen Tlf.: 21892500  Tilmeldvirk@ehmidt.dk

Tilmeldingsfrist: d. 17. august 2020
Der er begrænset antal pladser.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage. Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i Region Midtjylland. 

Kontakt

Lars Mønsted Nielsen, Erhvervshus Midtjylland Tlf.: 21892500 lmn@erhvervshusmidtjylland.dk
Dennis Friis Thaagaard Sustainor Aps Tlf.: 31 11 33 66 info@sustainor.dk

Seminaret er en del af “Program for virksomhedsudvikling” administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.