Få andel i 80 mio. Euro

IT- og webentreprenører har nu en enestående mulighed for at få direkte finansiering, coaching og netværk til at skabe innovative applikationer med disruptiv teknologi. Den Europæiske Kommission lancerer lige nu et massivt udbud, hvor 16 start-up acceleratorer fra hele Europa rækker ud til entreprenører, SMV’er og start-ups for at distribuere de 80 mio. Euro, som er sat af til netop dette nyskabende projekt.

Tilmeld dig til Open Day her

FIWARE2

Kom til Open Day tirsdag den 2. december i Vitus Bering Innovation Park og hør, hvordan du kan få andel i de 80 mio. Euro – herunder konkrete informationer om muligheder, vilkår og deadlines.

Alt hvad du behøver, er en god ide, et godt team, en forretningsplan og et brændende ønske om at være med til at skabe den nye bølge af digitalisering. Grib muligheden og bliv en del af FIWARE Accelerator Programme, så du kan være med til at ændre hverdagen for virksomheder og organisationer i en række forskellige sektorer.

FIWARE tilbyder innovative, standard internet-komponenter, som gør det muligt for deltagende virksomheder at skabe og levere fremtidige internet-applikationer og -services hurtigt og omkostningseffektivt; kort sagt, så leverer FIWARE teknologien, så du kan realisere dine projekter.

Til Open Day kan du høre mere om mulighederne for at deltage i FIWARE Accelerator Programme og i særdeleshed om acceleratoren INSENSe, som bl.a. søger SMV’er inden for energiområdet. Der vil ligeledes være rig mulighed for at netværke med vigtige aktører fra FIWARE programmet samt få indsigt og inspiration fra de andre deltagende virksomheder. Alle deltagere har 99 sekunder til at præsentere deres virksomhed – på den måde skabes der grobund for idéudveksling og mulige samarbejder.

For spørgsmål omkring Open Day kontakt Ronnie Hedegaard på mail rohe@insero.dk

Program Open Day:

12.30              Frokost i Vitus Bering Innovation Park, Horsens

13.00              Arbejdspakkeleder og direktør i Insero Business Services, Andy Drysdale, byder velkommen

13.05              Introduktion til FIWARE ved Ragnar Bergström fra den Europæiske Kommission

13.30              Muligheder i FIWARE Accelerator Programme Accelerace

14.00              Kaffepause og netværk

14.30              99 sekunders præsentationer af deltagende virksomheder

15.00              Officiel afslutning på dagen

15.30              Netværk

Kilde: Insero Business Services