en360

En 360 graders løsning

Camsoft er en nyopstartet virksomhed, der næsten lige er flyttet in i VBI Park. Virksomheden er opstartet i oktober 2012 og er startet op og ejet af Torsten Woldbye Cornett og beskæftiger sig med software til virksomheder i metalindustrien.

Camsoft tilbyder software og sparring til virksomheder i metalindustrien, primært virksomheder der arbejder med stålemner i tyndplade. Softwaren hedder Radan og er et universal program der kan kobles på alle maskiner i produktionen, bl.a. vandskærer og plastmaskærer. Kunderne kan selv bestemme omfanget af løsningen de køber, da programmet er opbygget i moduler og derfor meget fleksibelt og individuelt. Softwaren hjælper med at optimere produktionen og kan ofte spare tid, medarbejdere og dermed penge – en vigtig faktor i en tid, hvor meget produktion bliver outsourcet og nedlagt i Danmark. Torsten har stor erfaring inden for metalindustrien, da han selv har siddet i mange forskellige områder af produktionen. Dette gør at han kan tilbyde sig som sparringspartner til virksomhederne og give dem en løsning, der kommer 360 grader rundt om deres produktion også i forhold til uddannelse og efteruddannelse.

Ved at være rykket ind i VBI Park får Torsten og Camsoft et professionelt miljø at arbejde i og en masse sparringspartnere lige ved hånden. Det professionelle miljø hjælper Torsten til at adskille arbejde og familieliv, og giver en kæmpe fordel i forhold til at sælge sig selv til kunderne, der ikke er vant til så fornemme omgivelser. Kunderne bliver i første omgang lidt skræmte af priserne på produkterne han tilbyder, og her giver det også en hjælpende hånd at have professionelle omgivelser til møderne med kunderne.  I forhold til sparringspartnere har Torsten allerede oplevet mange fordele, bl.a. da han for nyligt skulle til messe, hvor han blot kunne gå længere ned ad gangen og hurtigt kunne få lavet både brochurer og visitkort.

Torsten har mange fremtidsplaner med virksomheden, hvor de mest nærliggende er at vækste, at få oversat softwaren til dansk og få lavet et nyt webbaseret flowprogram, der bliver udarbejdet i samarbejde med virksomheder bl.a. Dahlitech fra Randers. De mange udfordringer han står overfor, som forholdsvis ny virksomhed, bliver mere overskuelige af, at have så mange samarbejdspartnere i samme hus. Desuden er han er også opmærksom på den kæmpe ressource det er at have studerende i huset, da han både har ansat en praktikant til at hjælpe med markedsføring fra august i år og en studentermedhjælper til at hjælpe med oversættelsen af software informationsblanketterne.

Læs mere om Camsoft her.