Kompetencemiljøer i centrum

På besøget i Vitus Bering Innovation Park den 7. maj gjorde direktør af Danske Bank, Thomas F. Borgen, det klart, at usikkerhed er erstattet med optimisme, og Danske Bank er klar til at investere for at skabe vækst – her skeler Danske bank til kompetencemiljøer, som Vitus Bering Innovation Park, hvor investering, uddannelse og erhverv mødes under samme tag.

Den 7. maj lagde Danske Banks direktør, Thomas F. Borgen, vejen forbi Vitus Bering Innovation Park. Her var målet med besøget at se mulighederne i et kompetencemiljø som Vitus Bering Innovation Park, snakke med beboerne, heriblandt Insero, og fortælle om den rejse Danske Bank er på.

Thomas Borgen

Dialogen var god og spørgsmålene mange, da direktøren delte ud af sine erfaringer og de fremtidsperspektiver, han har lagt for Danske Bank. Her lagde Thomas F. Borgen ikke skjul på, at Danske Bank er på jagt efter investeringer; ”Vi har kapitalen, men mangler kompetencerne til at investere – derfor kigger vi til kompetencemiljøer, som har erfaring med investering af kapital, og som kan identificere kvalificerede iværksættere,” lød det fra Thomas F. Borgen, da han fortalte om Danske Banks investeringsstrategi. Danske Bank er således på udkig efter kompetence miljøer, hvor de kan spille en større rolle og investere i projekter, der giver mening. Derved var nøgleordet for Danske Banks investeringer ’kompetent kapital’.

Stemningen var god i Vitus Bering Innovation Park da erhvervsfolk, iværksættere, lokale bankmænd og andre interesserede var mødt op for at høre Thomas F. Borgen fortælle om fremtiden, som ifølge direktøren ser lys ud.

Danske Bank har bl.a. søsat Projekt X, som har til opgave at nytænke og udfordre Danske Bank og hele branchen ved at tænke digitalisering og kreativitet ind i udviklingen af forretningen. ’Vi kombinerer det kreative med bankens kernekompetencer, hvilket skaber nye og unikke koncepter,”  lød det fra Thomas F. Borgen, som derved forbereder Danske Bank på et samfund i forandring.

Thomas F. Borgens besøg til Vitus Bering Innovation Park var arrangeret i samarbejde med Insero og Business Horsens.