CDEU-Workshop for iværksættere

Er du en midtjysk iværksættervirksomhed med en innovativ idé og et stort markedspotentiale? Så kom og lær om mulighederne i EUs rammeprogram for forskning og udvikling “Horizon 2020″.

Horizon2020 700x200

Sæt kryds i kalenderen og kom med når Central Denmark EU Office, der er Midtjyllands kontor i Bruxelles, holder workshop om de mange muligheder for EU-støtte til iværksættervirksomheder. Du vil også høre om dine muligheder hos Væksthus Midtjylland og VIA University College.

Formålet med workshoppen er at give information omkring EU’s programmer og om hvilke kriterier, en virksomhed skal opfylde for at opnå EU-støtte. Du kommer således hjem med konkrete værktøjer i tasken til, hvad din virksomhed skal fokusere på, for at komme i betragtning til EU-støtte.

I løbet af arrangementet kan virksomhederne booke individuelle rådgivningsmøder med alle oplægsholderne som afholdes umiddelbart efter workshoppen. De virksomheder som ikke når at få individuel rådgivning på dagen, kan i stedet aftale opfølgning med CDEUs konsulenter. 

Læs om program og tilmelding her.

Hvor: Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaardsvej 4A, Horsens, lokale 3.03

Hvornår: d. 23. maj 2017 kl. 14.00 til 17.00

Tilmeldingsfrist den 17. maj

CDEU workshop