Bubblemedia

Bubblemedia bobler videre

Fredag d. 1/11 var det Daniel og Kevin, kaptajnerne fra bubblemedia, der var vært ved Breakfast Club. bubblemedia er startet op igennem VIDEA studentervæksthus og har derefter fået egne lokaler her i VBI Park for omkring to et halvt år siden, nu ‘flyver de fra reden’ og skal ud i nye større lokaler. For at sige ordentligt farvel inviterede de indenfor til en dag på bubblemedia kontoret med dagligdags historier og historien om hvad der gør bubblemedia så speciel.  

Vi tænkte; hvad skal vi lave her på vores sidste Breakfast Club? Vi hiver da kontoret ned, og så laver vi en dag i bubblemedia! Så hvis I alle sammen gider at rejse jer op,” siger Kevin

Og fortsætter med at fortælle at de altid starter med lidt morgengymnastik. Under latter kom alle tilhørere igennem både squat og højeknæløft.

Vi starter altid med at gennemgå dagen sammen, vi brainstormer os igennem og sætter fokus på hvad vi skal nå ved at arbejde sådan sikrer vi, at vi samarbejder og er på vej samme sted hen med hver kunde. Hos bubblemedia er det vigtigt, at hver kunde får 100 %. Vi stiller os nærmest rundt om kunden og sætter kunden ind i en boble der får vores fulde opmærksomhed, fortæller Kevin

En anden vigtig del af arbejdsgangen på kontoret er high fives:

Alle sejre skal fejres også de små, så alle sejre hos os fejres med en high five. På en god dag bliver det til 5-10 high fives, fortæller Daniel.

I september blev to til tre og Maria blev en del af bubblemedia. Det var et stort skridt for Daniel og Kevin, men også en naturlig udvikling, der har givet dem blod på tanden i forhold til fremtiden og flytningen. Det har været en helt naturlig fornyelse at de nu har tre fokus punkter i virksomheden, hvor hver person har deres ansvarsomåde; Daniel og markedsføring, Maria og design, og Kevin og udvikling. Netop denne arbejdsdeling sammen med boble fremgangsmåden er det unikke for bubblemedia.

Men nu hvor de er flere på kontoret, er der brug for mere luft og ny luft. Derfor flytter bubblemedia nu ud af VBI Park; og de tør sætte overliggeren højt og gå efter store lokaler.

For hvad om fire måneder? Der er vi måske fire i stedet for tre; hvis vi flyttede i noget der kun lige er stort nok nu, så skulle vi måske flytte igen allerede. Det kan vi takke Per Hansen fra Casa Arena for – det er ham der prikker til os og vores ambitioner, forklarer Kevin.

Afslutningsvist blev der sagt tak til Charlotte for årene og afleveret nøgler. Og alle blev inviteret til åbningsreceptionen, når bubblemedia er på plads og klar i de nye lokaler i Rådhusgade.

Læs mere om bubblemedia her