Boeing besøger parken

Vitus Bering Innovation Park får den 27. april besøg af Boeings europæiske direktør for International Strategic Partnerships, Philip Schneider, som skal præsentere Boings industri-samarbejdsplaner for Danmark – en mulighed for lokale virksomheder, der kunne være interesseret i et industrisamarbejde med verdens største flyproducent.

Boeing 3

Arrangementet, som Business Horsens og Boeing inviterer til, er for alle virksomheder – store som små – der arbejder med produkter eller serviceydelser, der på basis af kreativitet, innovation og ny teknologi har ambitioner om at udvikle sig i dette spændende vækstmarked.

Fokus vil være på, hvordan Boeing kan samarbejde med små og mellemstore virksomheder og hjælpe dem med at forbedre deres konkurrenceevne på det globale marked. Det gør de bl.a. gennem uddannelse, mentorprogrammer og assistance til markedsadgang for at hjælpe dem med at udnytte deres særlige kompetencer og fokusere på, hvordan de kan skabe mest mulig værdi.

Boeing som Danmarks fremtidige kampfly

Boeing deltager i konkurrencen om at blive Danmarks fremtidige kampfly – en konkurrence, der forventes afgjort inden længe. Som en del af kampflykonkurrencen tilbyder Boeing Danmark et omfattende industrisamarbejdsprogram, som tager udgangspunkt i det brede udvalg af produkter og serviceydelser – lige fra kampfly over passagerfly til satellitter – som Boeing leverer til det civile og militære marked over hele verden. Programmet er også baseret på et samarbejde med Boeings underleverandører til Super Hornet kampflyet, herunder virksomheder som General Electric, Raytheon og Northrop-Grumman.

Se programmet for informationsmødet og tilmeld dig her.

Nyhed fra Business Horsens