Besøg fra Innovation Center Shanghai

Vi får den 8. juni 2016 kl. 10.00 besøg fra Innovation Center Shanghai, hvor Innovation Officer Senzhe Shu vil fortælle om det kinesiske økosystem for innovation og de muligheder, det åbner for samarbejde mellem danske og kinesiske virksomheder.

Innovation Center Shanghai

Det går stadigvæk stærkt i Kina – og den stigende erkendelse af nødvendighed for bæredygtige grønne løsninger. Danske leverandører af grønne løsninger har derfor rigtig gode muligheder for at komme ind på det kinesiske marked.

Shanghai har 18,1 mio. indbyggere og og efterspørgslen er stigende på vestlige løsninger til købedygtige kinesiske kunder.

Der vil den 8. juni være et åbent arrangement, hvor vi får en introduktion til det kinesiske marked og innovationssystem. Herefter der der mulighed for individuelle møder med Senzhe Shu, der har speciale i cleantech. Mødet foregår i Vitus Bering Innovation Park.

Program for besøget

  • Kl. 10.00  Introduktion til Innovation Center Shanghai – og deres samarbejde med danske virksomheder, ved Senzhe Shu, Innovation Officer
  • Kl. 10.45- 12.30  Mulighed for individuelle møder – venligst kontakt info@vitusbering.dk for at booke tid

Innovation Center Shanghai er Udenrigsministeriets officielle repræsentation i Kina. Centret understøtter danske virksomheder med etablering på det kinesiske marked, og bistår med rådgivning.

Kontaktperson hos Innovation Center Shanghai:

Senzhe Shu
Innovation Officer med fokus på danske cleantech løsninger til det kinesiske marked.

Tlf: (+86 21) 8025 0629
E-mail: senshu@um.dk