Dana Award

Vitus Bering Innovation Parks inkubationsmiljø Bering StartUp er med i feltet, når der den 9. juni  2016 uddeles DANA Award til DANA ward Show og SommerfestBering StartUp coaches 1

Succes på 18 måneder er ambitionen for inkubationsmiljøet Bering StartUp, der åbnede 15. september 2015 i parken. I dag hjælper  Bering StartUp ca. 15 ambitiøse iværksættervirksomheders  med forretningsudvikling, sparring og mentor matching. Endvidere afholdes løbende temamøder om salg, forretningsudvikling og kapitalmuligheder. Der er tilknyttet 2 erfarne business coaches og derudover kan der trækkes på hele parkens netværk af kompetencer som eksempelvis Business Horsens, Insero samt VIAs undervisere og studerende.

Fællesskabsprisen

Fællesskabsprisen er en Award, der gives til et kontorfælleskab, inkubator eller opstartsmiljø, der på bemærkelsesværdig vis har skabt rum og overskud til begejstring, virkelyst, netværk og udvikling. En Award som belønner det mod som det er, at foretage ofte større investeringer i lokaler og drift for at kunne tilbyde moderne vækstfaciliteter med særpræg for især mindre virksomheder.

I Bering StartUp er vi stolte af at være med i feltet – vil du vide mere om Bering StartUp, så se med her.