Bering Friday – netværksfredag

Fra august skifter VitusBering Breakfast Club ud med et nyt koncept – Bering Friday. Breakfast Club har været lejernes månedlige morgenmadsklub gennem flere år, hvor man mødtes med husets andre iværksættere til morgenbrød og kaffe. Sammen med Atrium Café udvider vi nu konceptet til hver fredag og skifter navn til Bering Friday.

Pølsevogn atriumgård red 690x260

Hver fredag morgen fra kl. 8.15 – 8.45 vil der være uforpligtende netværk i VitusBering. Vi giver kaffen og Atrium Café giver et godt morgentilbud til en god pris. Der vil lejlighedsvis stadig være oplæg og praktisk informationer om, hvad der rører sig i huset, men fokus vil være på det spontane netværk mellem husets beboere.

Ved du noget, du vil dele ?

Atrium Cafe morgenbrød 300x200Ønsker du at holde et oplæg for husets beboere om din virksomhed, erhvervserfaring eller andet der kunne interessere dine iværksætterkolleger, er du meget velkommen. Vi ønsker stadig at give plads til relevante oplæg mellem iværksættere, virksomheder og uddannelser . At være en del af Vitus Bering Innovation Park er at være en del af et stærkt udviklingsmiljø, hvor man deler viden og erfaringer på tværs af brancher. Denne kultur ønsker vi at bevare og styrke med Bering Friday, hvor vi fra august mødes hver fredag i uformelle rammer. Deltagelse er uforpligtende og uden tilmelding

Så nu har vi en ny vane til dig – start fredagen med en kaffepause blandt “kolleger” i Atriumgården.