Atrium Café slår dørene op

Når parkens beboere kommer tilbage fra juleferie, kan de spise årets første frokost i den nye Atrium Café. Der blev hamret og banket i december (tak for tålmodigheden), men nu er vi også ved at være i mål.

cafe-atrium-december-2016-600x200

Caféen kommer til at byde på buffet, som vi kender det, men også på et lille salgsområde med udvidede åbningstider, så morgenkaffen kan suppleres med en bid brød. Åbningstiden bliver fra kl. 8.30 – 13.30, når alt kommer på plads.

Udover sofaerne er der også kommet nye højborde  med tilhørende stole. Det giver nye rammer for en uformel mødekultur, uanset om  man holder møde med kolleger eller kunder. Der bliver mulighed for at trække luksuskaffe i et varieret udvalg via automat.

???????????????????????????????cafe-atrium-december-2016-200x250Vitus Bering – opdagelsesrejsende og innovationspark

Den opmærksomme beboer har måske allerede opdaget den nye vægdekoration med Horsens’ mest kendte bysbarn, Vitus Bering. Det er kun passende, at personen parken er navngivet efter, bliver præsenteret for besøgende, lejere og studerende. Derfor fik Bering tildelt en central placering med landkort og en kort gennemgang af hans liv og virke, som viser hvad en ambitiøs mand fra Horsens kunne opnå i 1700-tallet. Til sammenligning er nutiden fyldt med endeløse muligheder for iværksætteren, der tør gribe ud efter dem. Hvad man kan drive det til i 2017 er op til den enkelte, men der er bestemt inspiration at hente hos Bering.

Den hemmelige hule på 3.

I efteråret 2016 fik vi installeret en kupé i akustisk design, som er blevet godt modtaget. Designet indkapsler lyden omkring de siddende, så støjen fra resten af huset lukkes ude. Vi er glade for at se, at så mange vælger at benytte de nye mødefaciliteter, da det giver liv og en uformel atmosfære i huset.