Atrium Café åbnet

Hold dit næste uformelle møde i vores Atrium Café, eller kig ind efter en god gåtur om Nørrestrand eller grib morgenmaden på vej ind på kontoret eller…

atrium cafe buffet

Fra i dag holder Atrium Cafeen på etage 0 åbent fra kl. 7.30-13.00, hvor der bydes på let morgenmad, frokostbuffet og lidt energi til eftermiddagskaffen. Du finder også kaffemaskine med kvalitets øko-kaffe i cafeens “vandbar” ved elevatoren- hvor der også altid er kold vand ad libitum. Cafeen er primært for husets beboere, men alle er velkomne til at benytte den fx. til et forretningsmøde eller efter en god spadseretur i de smukke omgivelser.

???????????????????????????????Der er selvbetjening i cafeen og der kan betales med dankort eller mobile pay. Husk at gemme bonen, da vi kan være nødt til at lave stikprøvekontrol. Har du behov for hjælp, så er der et telefonnummer angivet ellers henvendelse i receptionen, der også gerne hjælper.

Til februars Breakfast Club havde vi René Laursen fra DinnerdeLuxe på besøg, for at fortælle om de sidste nye tiltag i forbindelse med caféen. Idéen “bland din egen juice/smoothie” fik bred opbakning. Køkkenchef Jesper Rincker Deurell står for den daglige drift af caféen og opfordrer til, at man melder ud, hvad man kunne tænke sig af udvalg.

Efter vinterferien kommer den nye “koksulent” Ole Christensen, rundt i virksomhederne til en snak om muligheden for kantinekort til medarbejdere og gæster i de enkelte virksomheder.

Har du spørgsmål eller ønske om at benytte vores mødefaciliteter, så kontakt gerne vores reception på telefon 87 55 43 43.