At drive to virksomheder fra ét kontor

Martin Schultz Cederberg er en erfaren herre med 20 år i rygsækken inden for IT rådgivning – men som iværksætter er han ny. For nyligt traf han beslutningen om at gå egne veje – i dag har han sin daglige gang i Vitus Bering Innovation Park, hvor han deler kontor med en anden virksomhed. 

img_1470

Virksomheden, som Martin stiftede den 6. juni 2016, hedder MSC Consulting – en IT konsulentvirksomhed, hvor han rådgiver inden for projektledelse, program ledelse og transition management.

“Det var en svær beslutning, som tog lang tid at træffe, fordi man går fra at vide, hvad man har i et fast lønnet job til, som selvstændig, ikke at vide hvad der kommer. Derfor gjorde jeg mig mange overvejelser inden jeg valgte at stifte min egen konsulentvirksomhed.”

For Martin gør det en forskel at kunne omgås andre, som er i opstartsfasen, da det giver mulighed for at sparre og drage nytte af hinanden. Det er også hovedårsagen til, at han i dag deler kontor med en anden virksomhed.

Et tilfældigt møde blev til en fælles arbejdsplads

Martin, som bor i Horsens, havde allerede stiftet bekendtskab med Vitus Bering Innovation Park gennem en diplomlederuddannelse, som han tog på VIA.

Ved et tilfælde stødte han på sin tidligere kollega, Jim Morris, som viste sig at stå i nøjagtig samme situation som han selv. Det stod klart, at de to kunne drage nytte af hinanden og de besluttede sig derfor for at gribe muligheden for at drive to forretninger fra et kontor.

“Vi havde begge hørt om Vitus Bering Innovation Park og besluttede os derfor for at gribe muligheden for at køre to virksomheder fra samme kontor. Vi er begge i opstartsfasen, så det giver noget sparring og informationsudveksling, som jeg ikke ville få, hvis jeg sad alene på et kontor.”

Kontormiljø der er skræddersyet til dit behov

I Vitus Bering Innovation Park kan kontorfaciliteterne skræddersyes til den enkelte virksomheds behov – uanset om man, ligesom Martin, ønsker at dele kontor med andre, eller om man ønsker eget kontor.

Læs mere om dine muligheder for en kontorplads i Vitus Bering Innovation Park.