Årets internationale praktikvirksomhed

Østjyllands bedste praktikvirksomheder blev hyldet til awardshow i Studenterhuset Aarhus i sidste uge. Insero Software, som er en del af Insero Koncernen og som bor her i parken, løb med prisen som årets internationale praktikplads og var blandt de tre nominerede til prisen som den bedste praktikvirksomhed i Østjylland.

I Vitus Bering Innovation Park bor virksomheder og studerende side om side, hvilket er en stor fordel for virksomheder såvel som studerende. Insero Software har stor nytte af at trække på de internationale studerende, som til dagligt studerer på VIA University College i Horsens og som er nabo til Vitus Bering Innovation Park. Her er det en stor fordel for virksomheden at bo side om side med et internationalt studiemiljø.

”Det kan være svært at tiltrække danske praktikanter inden for softwareudvikling. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne tiltrække international arbejdskraft og tilmed skabe et arbejdsmiljø, som bidrager positivt til praktikanternes udvikling,” fortæller Anders Midtgaard, Administrerende direktør for Insero Software.

Praktikanter giver stor værdi

I Insero prioriterer man at have praktikanter, da praktikanter ikke kun bidrager med den nyeste viden, men ligeledes bidrager til at udvikle virksomheden. Samtidig spiller praktikanterne – ikke mindst de internationale praktikanter – en væsentlig rolle i forhold til udviklingen af kulturen i virksomheden. Derfor var det med stor glæde, at Insero Software modtog prisen som årets internationale praktikvirksomhed blandt 23 andre virksomheder, som var indstillet til prisen.

”Vi er stolte over, at vi kan konkurrere med langt større virksomheder i forhold til at skabe en god praktikvirksomhed,” fortæller Anders Midtgaard, der ligeledes pointerer, at det er et stort skulderklap at være blandt top tre over gode praktikvirksomheder i Østjylland.

Læs mere om Insero og send en ansøgning, hvis du er på udkig efter en praktikplads.

Nyheden er taget fra: http://insero.com/da/om-os/nyheder-og-medier/seneste-nyt/insero-software-vinder-prisen-som-aarets-internationale-praktikplads/