300 elever dyster i iværksætteri

Tirsdag d. 19. januar udstiller 300 elever fra regionens ungdomsuddannelser deres iværksættervirksomhed ved Vitus Bering Innovation Park og VIA Campus Horsens. Her kan eleverne se frem til at få bedømt deres ideer, blive inspireret af lokale serieiværksætter Daniel Bach og deltage i lærerige workshops – de dygtigste kvalificerer sig til den nationale Entreprenørskabsmesse i Odense til februar.

regionsmesse

 

I samarbejde med VIA Campus Horsens og Vitus Bering Innovation Park er Insero værter for den Regionale Entreprenørskabsmesse for kreative elever fra områdets ungdomsuddannelser. Her skal omkring 300 elever præsentere deres iværksættervirksomhed for en fagjury bestående af iværksættere og investorer. I løbet af dagen suppleres konkurrencen med interessante oplæg og lærerige workshops om blandt andet go-to-market strategier og netværk.

De dygtigste elever kvalificerer sig til den Nationale Entreprenørskabsmesse i Odense d. 11. februar – en national entreprenørskabskonkurrence for ungdomsuddannelserne, hvor vinderen får yderligere mulighed for at deltage i en europæisk messe i Riga til april. Derudover kan besøgende, udstillere og andre interesserede være med til at kåre vinderen af publikumsprisen, som gives til den bedste og mest kreative messestand.

Regionsmessen er en del af en større satsning – Company Programme – som har til formål at give eleverne værdifulde kompetencer, de fremadrettet kan bruge som iværksættere eller som attraktiv arbejdskraft i erhvervslivet.

Se programmet for dagen her