Bering StartUp gør status

Hvor mange iværksættere har Bering StartUp hjulpet? Hvor mange timers business coaching har iværksætterne modtaget og hvem har Bering StartUp egentligt hjulpet? Er du også nysgerrig på iværksætterfællesskabet og dets resultater? Så læs med her.  

VitusBering 700

På 3. sal i Vitus Bering Innovation Park finder du et fællesskab – ikke bare et kontorfællesskab, men et iværksætterfællesskab, hvor ambitiøse iværksættere realiserer forretninger. Her bliver der sparret, coachet og udvekslet ideer med dedikerede business coaches, som har ét formål: at gøre din virksomhed til en succes. Nu gør vi status, så du kan få et indblik i resultaterne fra det seneste års arbejde i Bering StartUp.

Business coaching og rådgivningPicture 12 x 700

  • 30 iværksættervirksomheder fra Vitus Bering Innovation Park har modtaget business coaching og forretningsudvikling
  • 1200 timers business coaching har iværksættere modtaget
  • 10 mentorforløb med eksterne mentorer
  • 12 virksomheder har lige nu kontorpladser i Bering StartUp

Finansiering og accelerationsforløb

  • 6 virksomheder har modtaget finansiering med hjælp fra Bering StartUp
  • 2 virksomheder er blevet bevilget business accelerationsforløb i Silicon Valley og Danmark

En af de ømme punkter hos iværksættere er ofte kapital. DerforVitusBering 2 700 hjælper Bering StartUp med alt lige fra etablering af kontakt til investorer til ansøgninger, pitchforberedelser og etableringen af samarbejder med internationale acceleratorprogrammer.

I sommeren 2016 betød det bl.a., at Darius Moravcik fra Talking Ninja kunne rejse tværs og Atlanten til Silicon Valley og deltage i det anerkendte accelerationsprogram BlackBox. Samtidig har Bering StartUp hjulpet virksomheden Quadsat i ansøgningen til iværksætterpilot, og virksomheden Hang kunne i efteråret tage på inspirations- og sourcingtur til Kina, hvor de afsøgte mulige partnerskaber.

Netværk og temamødertemamøder instagram

  • 7 tema og netværksmøder
  • 250 unikke deltagere

Som et led i at realisere iværksætteres potentiale holder Bering StartUp en række temamøder, som sætter fokus på emner, der fylder hos iværksættere og kan inspirere til nye vinkler på udviklingen af forretningen. Det sidste år har temaerne været lige fra forretningsudvikling, pitch-træning, investeringer til fremtidig teknologisk udvikling. Til næste temamøde den 30 marts sætter vi fokus på markedsføring, hvor man kan møde instagram-fænomenet Green Goddess. Læs mere. 

Foruden arbejdet med iværksætterne arbejder Bering StartUp for at opbygge kendskab til iværksætterfællesskabet, etablere netværk og øge samarbejdet mellem andre aktører inden for iværksætteri.

Mød beboerne i Bering StartUp 

Bering StartUp 3Bering StartUp 2Bering StartUp 1